Middelen en ondersteuning

AD(H)D-vrouwencafé Eemnes

Onderzoek vir AD(H)D in Vrowen

In de praktijk zien we dat AD(H)D in vrouwen gepaard gaat met andere problemen dan in mannen, maar er is nog maar weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar gezondheid bij vrouwen met AD(H)D. Daarom werkt het Kenniscentrum ADHD samen met ADHD Europe aan een internationaal onderzoek naar de ervaringen- en gezondheid van vrouwen met AD(H)D. Ben jij vrouw en heb je AD(H)D? Doe dan ook mee met aan dit onderzoek! 

Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst die je thuis online kan invullen. Aan bod komen vragen als: hoe verliep de diagnose en de behandeling? Welke moeilijkheden ervaar je, en wat zijn helpende factoren? Welke andere klachten heb je? Hoe is het met je algemene gezondheid?

Aanmelden voor de enquête https://www.psyq.nl/adhd-women-survey/formulier

Meer informatie https://www.psyq.nl/adhd-women-survey

Documenten om te bepleiten

Make a Donation via
your Bank or Paypal?
If you can afford to, please donate to ADHD Europe – every euro makes a difference! If you choose not to donate, please consider sharing this page or blog posts from our website with your family, friends, colleagues and followers and help us raise awareness.

Komt binnenkort

  • ADHD Bewustzijnsmaand  & – Oktober
  • Empowerment van vrouwen 
  • Bronnen (Boeken, Video’s) English 
  • En nog veel meer…

Engelse Ondersteuningsgroep

Europese & Internationaal Steungroepen

Meertalige informatie

Sociale Media

Impuls & Wortblindsinds lange tijd onderdeel van ADHD Europe,  hebben hun krachten gebundeld met het ADHD Vrouwen Project om informatie in het Nederlands te verstrekken.   Met dank aan Saskia Elswijk die zo vriendelijk is geweest de vertaling te verzorgen.

Dit is niet bedoeld als een klinisch platform op onze website, maar een leuke, veilige plek voor vrouwen van alle leeftijden om zichzelf te uiten, meer te leren over wat hen maakt tot wie ze zijn en hoe te navigeren door hun beperkingen terwijl ze hun sterke punten erkennen en waarderen.

De informatie op deze website is geschreven door Joanne Norris Ed.D  Zij is ADHD, ASC, Dyslexie Coach, Past President & Advisor van ADHD, ASC & LD Belgium. Sinds mei 2011 maakt zij de Knowing Me, Know You!, de Engelstalige supportgroep voor (ongediagnosticeerde) vrouwen met ADHD mogelijk.