Bine ati venit !

ADHD și femei

Dorim să mulțumim echipei ADHD Paca, Marion Aquino și Fina Lionne care au avut amabilitatea de a traduce textele

Ambele organizații sunt membre ale ADHD Europe și au colaborat cu ADHD Women Project pentru a oferi informații în limba franceză. Mulțumim echipei lui , Marion Aquino și Fina Lionne care au avut amabilitatea de a traduce textele.

Aceasta nu este o platformă clinică de pe site-ul nostru web, ci un loc distractiv pentru femeile de toate vârstele pentru a se exprima, a afla mai multe despre ceea ce le face să fie ceea ce sunt și cum să-și gestioneze limitările, recunoscându-și și apreciindu-și atuurile.

Informațiile de pe acest site au fost scrise de  Joanne Norris Ed.D.  Este antrenor ADHD, Autism și Dislexie și a fost președinte și consilier al ADHD, ASC și LD Belgia. Din mai 2011, ea găzduiește Knowing Me, Know You!, un grup de sprijin în limba engleză pentru femei (nediagnosticate) cu ADHD.

 

Dacă vă puteți permite, donați pentru ADHD Europe – fiecare euro face diferența! Dacă alegeți să nu donați, vă rugăm să luați în considerare distribuirea acestei pagini sau a postărilor de pe blog de pe site-ul nostru cu familia, prietenii, colegii și urmăritorii dvs. și ajutați-ne să creștem gradul de conștientizare.

Donația ta va fi foarte apreciată și va fi folosită pentru programele noastre de comunicare și diseminare ( Broadcasting ADHD Europe,   ADHD Advocacy, ADHD Women Project,  Activități de conștientizare la evenimente europene și multe altele….

Awareness & Research

Support & Help

ADHD across the LifeSpan